Al tien jaar toonaangevend, WMS congres 2016: good governance

Het WMS congres is al sinds 2007 dé gelegenheid voor (g)mr-leden informatie te verzamelen, kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen en ervaringen uit te wisselen. In dit artikel van Leonie de Bruin in MR magazine, nr. 8, dec. 2016 een verslag van het WMS congres 2016.

De winnende medezeggenschapstips van het WMS congres 2016

Tijdens het tiende WMS congres op 9 november jl. in de ReeHorst in Ede zijn twee prijzen uitgereikt aan de beste medezeggenschapstips. Alle 375 deelnemers vulden bij aanmelding hun beste tips in. Daaruit hebben Stichting Onderwijsgeschillen, organisator van het congres, en het project Versterking medezeggenschaps de twee winnaars geselecteerd. Zij ontvingen een cheque van € 500 voor hun medezeggenschapsraad. Lees meer.....

Ga voor meer tips naar Tips voor MR-leden  

Presentaties en inleidingen WMS congres 2016 beschikbaar

Op 9 november 2016 vond in de ReeHorst in Ede het 10e landelijke WMS congres plaats onder de titel ‘Medezeggenschap en good governace'. Het congres werd georganiseerd door Onderwijsgeschillen en het Project versterking medezeggenschap. Dit jaar werden er 46 workshops aangeboden, waarin onder meer aandacht was voor thema’s met betrekking tot medezeggenschap en good governance. Ook vele andere onderwerpen werden gepresenteerd.